Nieuws

13.10.2024 - New Radicalisms Festival 2024

! Binnenkort !

In oktober brengt (A)WAKE* een nieuwe editie van New Radicalisms, een meerdaags Rotterdams festival rond het verkennen van gedeelde identiteiten, digitale realiteiten en cultures of the in-between. Uitgebreide diasporische stemmen uit of op de een of andere manier gerelateerd aan de WANA-regio (West-Azië en Noord-Afrika) komen tijdens dit festival aan bod via panels, workshops, performances en meer.
 

Naar aanleiding van onze voorstelling Perzen. Triomf van Empathie zal artistiek leider Chokri Ben Chikha op zondag 13 oktober deelnemen aan het panelgesprek rond het thema Empathie.
 

Blijf up to date via de socials van (A)WAKE: WebsiteInstagramFacebook

 

___

*(A)WAKE is een initiatief dat ruimte biedt aan de stemmen van mensen met meerdere culturele achtergronden. Het initiatief ontwikkelt culturele programma's die recht doen aan de complexiteit van de huidige sociaal-politieke context in Rotterdam en aan de perspectieven van minderheden die over het hoofd zijn gezien en/of getokeniseerd worden door mainstream instellingen. In een wereld die wordt gedomineerd door media en populisme, beweegt (A)WAKE zich vrij tussen de gebieden van hedendaagse kunst en politiek.